2011. december 8., csütörtök

segítség kérése

Megkérlek, hogy segíts és saját csatornáidon továbbítsd barátaidnak, ismerőseidnek azt,
szavazzanak at AUT-PONT Alapítványra a Facebookon az OTP oldalán.

 
 
  Ha elég szavazatot kapunk, bekerülünk az öt legtöbb szavazatot kapott pályázó közé amelyből kiválasztja a zsűri a nyertest. Ha sikerül, akkor az OTP támogatásával (3.250.000 Ft) megvalósíthatjuk a "Különleges napok - együtt az autista gyermekekkel a közös hétköznapokért" című szemléletformáló programjainkat 2012-ben.
Máris szavazhatsz, ha a következő linkre, oldalra lépsz:
http://apps.facebook.com/egyutthatoszavazas/
Ha nem sikerül, akkor:
1. Lépj be az OTP pldalára a Facebookon és lájkold az oldalt (kattints a tetszik-re).
2. Válaszd ki az EGYÜTTHATÓ alkalmazást és engedélyezd
3. a pályázó szervezetekre kattintva, a 30 szervezett között megtalálod az AUT-PONT Alapítvány programját.
4. Kattints a szavazok-ra.

 Fontos: A SZAVAZÁS DECEMBER 12-ÉN ZÁRUL!
Ha mindannyian jól csináljuk akkor Az AUT-PONT Alapítvány lesz annak az öt szervezetnek az egyike, amelyek közül a zsűri kiválasztja a nyertest.
Most segíts! Lájkolj, szavazz és küld tovább!
Köszönjük!
az AUT-PONT Alapítvány közössége

5 megjegyzés:

  1. Környékünkön és városunkban tudomásom szerint sajnos nincs mentorszülő, viszont nagyon nagy szükség lenne ilyenre, van-e ilyen program, vagy lehetőség, szükséges-e képzés hozzá (a Vadaskert tréningjein túl) ha ezt a feladatot szülőként vállalnám?

    VálaszTörlés
  2. Ja, egyébként szavaztam...:)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Abigail! A mentorszülők egy rövid képzésen vesznek részt mielőtt megkezdik önkéntes munkájukat. Egyelőre azt nem tudjuk mikor lesz lehetőség újabb képzésre, ezügyben az AOSZ honlapját, hírleveleit érdemes figyelemmel kísérni. Illetve az autimentor blogot, ha lesz mindenképp hírt adunk róla.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Kismadar.
    Elnézést hogy ide írok egy ismerősöm ajánlotta ezt az oldalt.Igazából még nem tudom hogy ezen a blogon keresztül mire juthatok még nem volt időm mindent elolvasni.Igazából nem is tudom mit szeretnék talán tanácsokat segítséget illetve olyan szülőkkel meg ismnerkedni akik hasonlóan autizmussal élő gyermekkel élnek.Én 25 éves vagyok két lányom van 4 és 2,5 éves.A nagyobbik lányom autizmussal él.Nekem is van egy blogom www.szami08.blogspot.com amit a kislányomról vezetek.Tényleg nem tudom mit szeretnék valójában elég hosszú lenne igazából az én problémám ott kezdődik hogy "elfogadás" és a "tünetek" "helyzetek" "kezelése" szerencsére nekünk az autizmus enyhe típusa áll fen legalábbis eddig így tudjuk a szakvéleményekből.Ennek ellenére akadnak nehézségeink.Ha esetleg tudtok olyan oldalt ahol tapasztalatokat lehet megosztani illetve segítséget nyújtani egymásnak tudatnátok velem?A blogon keresztül is elérhető vagyok illetve gabibazsi@hotmail.com az email címem aki szeretne minket megismerni.Elnézést ha ez nem ide való illetve rossz helyre írtam ezzel kapcsolatban csak keresem az utunk a kislánnyal.Köszönöm Gabi

    VálaszTörlés
  5. Szia!

    Jó helyre írtál. Minket megtalálsz az alábbi linken:

    http://www.aosz.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1392&Itemid=140

    Az AOSZ oldalán rendszeresen hírt adunk azokról a szülőklubokról, amik a tudomásunkra jutnak. Ezeket is érdemes meglátogatni, mert a szülők néha nagyon hasznos információkkal tudják egymást segíteni. A mi oldalunkon kívül még jó szívvel ajánlom az auti.hu honlapot, illetve Kocsis Alajos honlapját. Mindkettő igényes és tartalmas oldal.

    Szép napot!

    VálaszTörlés