2011. július 12., kedd

Pacman "továbbfejlesztett" válozata

Nemrég olvashattunk arról, hogy az egyik gyerkőcnek mennyire tetszett az esőbot. Természetesen nekünk is vannak nagy kedvenceink, mostanában Pacman az éppen aktuális favorit, nanáhogy számítógépen, leginkább youtube viedók formájában. Erre egy példa, ha esetleg elsőre nem tudná a kedves olvasó miről is beszélek: http://www.youtube.com/watch?v=cVH1mCc5EvU

És hát elárulhatom engem közel sem szórakoztat annyira, mint a gyereket, legalábbis az online változata. Egy kis ötletelés, némi tépőzár és számolókorong segítségével viszont elkészült a társasjáték változata, aminek mindenki nagyon örült. Így rögtön hármasban játszhattunk egy kisfiam számára kedves dolgot, ami nem csupán vicces időtöltés, hanem bónuszként egy csöppet még a szociális készségeit is fejleszti.


Az ötlet egyébként onnan indult ki, hogy pacman boardgame valóban létezik, de ezt természetesen kis haznák játékboltjai nem ismerik, így kénytelen voltam saját fejlesztésbe kezdeni. Végül olcsóbban is megúsztam, mintha vásároltam volna és a kisfiam is gazdagabb lett egy kinccsel. Nekünk bejött, annyira, hogy azóta elkészült (és el is fogyott) az első ehető sütipacman társasjáték is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése