2011. augusztus 12., péntek

Épül a csapat

Az elmúlt hétvégén néhányan közülünk Erdélyben jártak. A dolog úgy alakult, hogy van egy erdélyi mentorszülő, Vass Éva, akit nagyon kedvelünk. Sajnos Csíkszeredából nem tud sűrűn eljönni megbeszélni velünk azt amit arra érdemesnek tart, ezért gondoltunk egy nagyot és meglátogattuk.
Természetesen a látogatást gondos szervezőmunka előzte meg. Ennek eredményeképpen nagyon kellemes és tartalmas hétvégét tudhatnak maguk mögött azok, akiknek végül sikerült eljönni.
A péntekünk utazással telt, ami jó alkalom volt arra, hogy jobban megismerjük egymást. Szombaton helyi szülőkkel találkoztunk, reméljük ők is olyan hasznosnak és értékesnek találták ezt, mint mi. Felmerült többek között egy olyan webhely ötlete, ahol a hasznos információinkat, praktikáinkat, illetve a vizuális segédeszközeinket tölthetnénk fel és ahonnan letölthetné, akinek erre szüksége van.




Délután a Szent Anna - tóhoz kirándultunk. Sablonos, de nem tudok mást mondani, egyszerűen gyönyörű volt.



Este városnapok voltak, néhányan csavarogtunk kicsit a standok között, a többiek a szállásunkon maradtak. A vasárnapi visszaúton kicsit már mindenkinek otthon volt a lelke, de azért Erdélyben is maradt egy kicsi belőle. Ezúton is köszönjük vendéglátóinknak a szíveslátást, reméljük nemsokára újra találkozunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése