2011. június 13., hétfő

bemutatkozás

Szervusz kedves ismeretlen olvasó. Ebben a blogban tegeződni fogunk. Azért van így, mert ha ezt a blogot olvasod vagy szimpatikus érdeklődő, vagy igényes szakember, vagy érintett családtag vagy. Mindhárom esetben fölöslegesnek tűnnek a túlzottan merev formalitások.
És most egy kis etimológia. Autimentor? Ilyen szó nincs is! Mi mégis ezt a kifejezést szeretjük leginkább használni magunkra vonatkozóan hiszen az "autista gyermeket nevelő családoknak önkéntes alapon sorstársi segítséget nyújtó szülő" definíció némiképpen hosszú és hivatalos. Egyébként ezt csináljuk. Mindannyian részt vettünk egy rövid képzésen, hogy hivatalos segítőként lehessünk jelen azok mellett, akik ezt kérik. A mentorszülők aktuális listáját az alábbi linkről érheted el. Mentorszülők listája Itt rövid bemutatkozást is olvashatsz rólunk, illetve megtalálod az elérhetőségeinket is. Ha kérdésed van, keress bátran egyet közülünk, aki válaszolni tud.
Ebben a blogban követheted, hogy mi történik velünk, milyen projekteken dolgozunk, hol találkozhatsz velünk személyesen, illetve milyen programokat, eseményeket tarunk fontosnak.
Blogunkat reményeim szerint nem egyedül én fogom írni, hanem megjelenik itt a többi mentorszülő és a minket képző szakemberek, no meg a munkánkhoz hátteret biztosító Autisták Országos Szövetségének (AOSZ) munkatársai is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése