2011. július 26., kedd

tábor



Egy kedves ismerősöm kérésére osztom meg itt is az alábbi levelet:


Sziasztok!


INGYENES AUTISTA TÁBOR XI kerületi családoknak ellátással együtt!!
1 hét vakáció!
Kérlek segíts a promócióban, mert e hét péntekig van lehetőség INGYENES részvételre!

ZALÁN Soltvadkerti Autista Tábora
Autista gyerekeknek és családjuknak
2011 augusztus 21-28-ig

Üdv MINDENKINEK! Autista tábort szervezek. Csak autista érintettségű családok lesznek a táborban, kellő számú jelentkező esetén!
Támogatást kapunk a XI. kerület önkormányzatától, és XI kerületi autista érintettségű családok  INGYEN vehetnek részt a táborban a szülőkkel, testvérekkel együtt..
Jelentkezés: info@party-zone.hu  
Jelentkezéshez kérem:
Jelentkezők neve, címe, életkora, (családonként 1 telefonszám, email cím)

A részvételi díj a következő nem XI kerületi autista családoknak:

8 nap szállás, strandbelépő gyermeknek 7 éves korig:
3600 Ft/Fő/hét
8 nap szállás, strandbelépő gyermeknek 7-18 éves korig:
6160 Ft/Fő/hét


8 nap szállás, strandbelépő, felnőtteknek, idegenforgalmi adóval:
9600 Ft/fő/hét

8 nap szállás, strandbelépő,  teljes ellátással gyermeknek 7 éves korig:
14000 Ft/fő

8 nap szállás, strandbelépő, teljes ellátással gyermeknek 7-18 éves korig:
20400 Ft/fő

8 nap szállás, strandbelépő, teljes ellátással, idegenforgalmi adóval felnőtteknek:
24000 Ft/fő




Soltvadkerti Ifjúsági Táborról

6230 Soltvadkert, Gerbera utca 17.

A várostól kb. 4 km –re a Vadkerti tó partján épült táborunk az Alföld „közepén”, a Kiskunsági Nemzeti Park alsó határán. A homokos ösvényeken kellemes kirándulások szervezhetők. Útközben sok apró vad, nyúl, fácán, őz látható a sűrű fenyvesekben. A táj jellegzetessége és felejthetetlen látványossága az ősborókás. A Vadkerti tó védett nádasaiban sok vízimadár fészkel. Pár éve hattyúk is megtelepedtek a tavon. A tó, horgászásra is alkalmas, napi-jegyet a tavat kezelő Horgászegyesülettől a campingben lehet vásárolni. A sekély tó tavasszal gyorsan felmelegszik, így már a szezon elején is alkalmas a fürdésre. A tábortól kb. 800 méterre kiépített, jól ellátott strand van, melyre állandó strandbelépőt biztosítunk. (A strandbelépő ára benne van a táborhasználati díjban, ezért külön fizetni nem kell.)
A központi épületben alakítottuk ki a tábor konyháját, önkiszolgáló éttermét, a stúdiót, valamint a büfét és a társalgót.
Az étterem 170 m2, alkalmas szabadidős programok lebonyolítására is. A hozzá kapcsolódó stúdióból 2 db színes televízió, videó magnó, fénytechnika vezérelhető. A terem jó színvonalú hangosításához erősítők CD, DVD, hangfalak, 2 db magnó deck, keverőpult, mikrofon áll rendelkezésre. A stúdióban hanganyagot nem készletezünk, ezért ezekről a táborozóknak kell gondoskodniuk.
A táborban öt faházsor épült, ebből az I. –es számúban egy pedagógus szoba (három férőhely), egy orvosi rendelő, mellette betegszoba és három gyermekszoba van. A II. – V. faházsorok egyformák. Az első tanári szoba után öt darab gyermekszoba van, ezek négy személyesek, két darab emeletes ággyal. A csomagok beépített szerényekben helyezhetők el. A gyermekek kényelmét szolgálja a szobában elhelyezet asztal és a négy darab szék.

A tábor szálláskapacitása:                    5 db tanári szoba x 3 férőhely  =          15 fő
                                                           23 db gyermekszoba x 4 férőhely        =          92 fő
Összesen:                                                                                                                  107 fő
A faházsorok között két nagyméretű vizes-egység épült mellékhelyiségekkel, mosdókkal, zuhanyozókkal. A melegvíz ellátás folyamatos.
A tábor körbe van kerítve, területe füvesítve, parkosítva van. A szilárd burkolatú járdák mellé sövényeket telepítettünk. A 15 éve ültetett platánfák ma már kellemes árnyékot adnak. Minden faházsorhoz tarozik egy fedett pavilon, amely csoportos foglalkozások lebonyolítására alkalmas.
1 db kézilabda pálya
2 db kosárlabda pálya
1 db röplabda pálya
5 db ping – pong asztal áll a táborozók rendelkezésére, a sportszerraktárból sportszerek, játékok kölcsönözhetők térítésmentesen.

A programok tovább színesíthetők a környéken található nevezetességek megtekintésével. Az oda, illetve visszautazás alkalmával célszerű megállni Kecskeméten, valamint Soltvadkertről könnyen elérhető még Kecel, Kalocsa, Kiskunhalas, Kiskörös, Kiskunmajsa, Ópusztaszer is.

Támogatók:
XI kerületi Önkormányzat
BUDAHOLD Kft
Újbuda Portál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése